Werkplaats

Vanuit onze werkplaats bieden wij professionele technische hulp voor uw camper en zorgen we dat u zo comfortabel mogelijk op pad kunt.

Onze werkplaats is toegespitst op Volkswagen buscampers. Wij helpen u dan ook graag met zowel routine onderhoud als complexere reparaties. Met de jaarlijkse APK-keuring zorgen we dat uw camper veilig en wettelijk op de weg kan blijven.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor accessoires en vervangingsonderdelen, niet alleen voor Volkswagen buscampers, maar ook voor compacte buscampers van andere gerenommeerde merken.

Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor u kunnen doen!

Onderhoud

Regelmatig onderhoud helpt uw camper in goede staat te houden. Bovendien beschikken we over originele Volkswagen diagnoseapparatuur en uitgebreide technische kennis, zodat we problemen vaak voor kunnen zijn.

APK-keuring

Als verkeersdeelnemer is een grondige en zorgvuldige APK-keuring verplicht en het geeft u de garantie dat uw buscamper in veilige staat verkeerd. Wij zijn RDW-gecertificeerd om de jaarlijkse keuring voor u uit te voeren.

Reparaties

In onze werkplaats kunnen we alle nodige reparaties uitvoeren, zowel aan het auto- als het camperdeel van uw buscamper. Dit kan variëren van het vervangen van een kraantje of een remlicht, tot een storingsdiagnose van een koelkast of een motorblok.

Accessoires

Daarnaast kunnen we uw camper voorzien van accessoires en vervangingsonderdelen. Wij helpen bijvoorbeeld bij het vervangen van uw tentdoek en accu's, en monteren vaak cassetteluifels, fietsendragers en zonnepanelen.